Timebestilling

Bestill time for TOYOTA her.

Bestill time for Mercedes her.

 

Delesalg

Elverum Sport Bilsalg AS har et komplett og oppdatert lager i form av servicedeler og de mest vanlige reparasjonsdeler til våre merker. Vi har i tillegg tilgang på et enormt delesortiment fra våre leverandører. Det meste kan skaffes til dagen etter hvis vi ikke har eget lagerhold.

Vi tilbyr også originalt tilbehør til alle våre merker samt Thule lastesystemer, Skiguard og Packline skibokser, Brink hengerfester, HTS barnesikring og setetrekk osv.

Verksted

Elverum Sport Bilsalg AS tilbyr reparasjon og service på TOYOTA og Mercedes-Benz. Vi har det siste innen diagnoseverktøy, spesialverktøy og verkstedutstyr slik at din bil får 100 % oppfølging og pleie når den er på vårt verksted.

Vi følger opp innkallingsaksjoner, garantiutbedring og vedlikehold etter fabrikkens anbefaling slik at din bil alltid er oppdatert etter et besøk hos oss.

Alle våre mekanikere har fagbrev og er spesialisert innen sitt merke. Kursing og fabrikkoppdateringer gjøres flere ganger i året. Mekanikere hos oss har også tilgang til all litteratur på hvert enkelt merke.

* Teknisk informasjon til Toyota tilgjengelig på internett: Last ned for TOYOTA
* Teknisk informasjon til Mercedes-Benz tilgjengelig på internett: Last ned for Mercedes-Benz 
* Teknisk informasjon BETALINGSTELEFON Mercedes-Benz kr. 26 pr. min. Tlf. 82097097 betjent hverdager mellom 09.00 og 15.00.